جراحی لثه

در این مقاله خواهید خواند

جراحی لثه

جراحی لثه یا پریودنتال چیست؟

جراحی لثه یک عمل جراحی پلاستیک با روش های مختلف برای درمان التهاب و عفونت لثه بیمار انجام می گیرد. در بسیاری از مواقع رسیدگی سریع و به موقع عفونت لثه ها سبب جلوگیری از آسیب رسیدن به سلامت دندان ها می شود.به طور کلی هدف از انجام جراحی لثه بهبود بافت های نابود شده و درمان ناهنجاری های دهان و دندان می باشد.

بیماری های پریودنتال عمدتاً نتیجه عفونت و التهاب لثه ها و استخوانی است که دندان ها را احاطه کرده و از آنها حمایت می کند. لثه ها در مراحل اولیه آن که ژنژیویت نامیده می شود، متورم و قرمز شده و ممکن است خونریزی کنند. در شکل جدی‌تر آن که پریودنتیت نامیده می‌شود، لثه‌ها می‌توانند از دندان جدا شوند، استخوان از بین برود و دندان‌ها لق شوند یا حتی بیفتند. بیماری پریودنتال بیشتر در بزرگسالان دیده می شود. بیماری پریودنتال و پوسیدگی دندان دو بزرگترین تهدید برای سلامت دندان هستند.

در این بیماری باکتری های موجود در دهان بافت اطراف دندان را آلوده می کنند و باعث التهاب اطراف دندان می شوند که منجر به بیماری پریودنتال می شود.

نیاز به جراحی لثه

جراحی لثه یا پریودنتال ، به شدت بیماری لثه بستگی دارد . اگر بیماری لثه در مراحل اولیه خود باشد با یک جرمگیری ساده ویا جرمگیر ی زیر لثه ای بطوری که سطح دندان کاملا از جرم پاک شود دیگر نیازی به جراحی نیست در مراحلی که بیماری لثه پیشرفت کرده است درمان شامل کورتاژ و یا جراحی لثه است.این جراحی به این صورت است که متخصص لثه بعد از بی حس کردن ناحیه ،برشی بر روی لثه ایجاد میکندو سپس با حذف بافتهای بیمار و تمیز کردن سطوح ریشه دندانها ،فرم لثه و استخوان را تصحیح کرده و لثه به حالت اولیه بخیه زده میشود.وخمیری به عنوان پانسمان و جهت محافظت از ناحیه جراحی روی آن گذاشته میشود.

در عمل ، لثه حذف یا ترمیم می شوند و به این ترتیب امکان رشد مناسب سایر اجزای لثه فراهم می گردد. علاوه بر این در برخی موارد نیاز به پیوند بافت جدید در محل آسیب دیده وجود دارد.

بنابر این عمل یک عمل بازدارنده و ممانعت کننده از پیشرفت بیماری است.

وجود درد وتورم وخونریزی اندک پس از جراحی طبیعی بوده که طی 3-4 روز از بین میرود.

در عمل ، نجات دندان ها هدف اصلی دندان پزشک است، اما ایجاد توازن در اثربخشی روش درمانی با هزینه آن می تواند به تعیین حالت مناسب جهت حل مشکل بیمار کمک کند. در این حالت فرد ممکن است از سطح سلامتی کافی برای عمل عمل لثه برخوردار نباشد و این مسائل نیز می تواند عامل های تعیین کننده در انتخاب روش درمانی عمل پریودنتال باشد.

نیاز-به-جراحی-لثه

هزینه جراحی لثه

هزینه جراحی لثه متغییر است و نمی توان مبلغ دقیقی برای آن اعلام کرد. بسته به این که کدام جراحی را برای لثه شما تجویز می کنند قیمت جراحی لثه متفاوت می شود، با این وجود می توان در سالی که گذشت گفت که تعرفه جراحی لثه بین 5 تا 8 میلیون تومان بوده است. شما می توانید در کلینیک دندانپزشکی آلما بهترین خدمات درمانی دندان را با بهترین قیمت دریافت کنید.

برای اطلاع از قیمت و مشاوره حضوری با متخصصان ما در کلینیک دندانپزشکی آلما تماس بگیرید.

شماره تماس: 02166916624

هزینه-جراحی-لثه

قیمت جراحی لثه با بیمه

جراحی لثه از خدماتی است که تحت پوشش اکثر شرکت های بیمه می باشد. به علت هزینه های بالای این درمان ممکن است نگرانی هایی برای انجام جراحی لثه وجود داشته باشد. خوشبختانه بیمه ها بخش زیادی از هزینه درمان لثه را پوشش می دهند. شما می توانید برای اطلاع بیشتر از سایر خدمات دندانپزشکی بیمه خود روی نام آم در پایین کلیک کنید.

کلینیک دندانپزشکی آلما مرکز طرف قرارداد با تمامی بیمه های نام برده می باشد. شما بیمه شدگان عزیز می توانید تمامی درمان های دندان خود را با خیال راحت در این مرکز انجام داده و از تخفیفات بیمه ای خود تماما بهره مند شوید.

انواع جراحی لثه

اکثر جراحی های لثه برای از بین بردن عفونت های باکتریایی انجام می شود. با این حال، به دلیل برخی از بیماری های مزمن و مصرف دارو برای درمان آنها ممکن است باعث بیماری لثه شود. اینها با موفقیت از طریق جراحی های پریودنتال انجام می شود. اجازه دهید نگاهی به انواع جراحی لثه و آنچه که ممکن است در حین و بعد از جراحی انتظار داشته باشید بیاندازیم.

جراحی فلپ: این یک روش جراحی رایج برای از بین بردن باکتری های اضافی روی دندان است. مواردی وجود دارد که باکتری در بین لثه و دندان تشکیل می شود. برای از بین بردن آن، لثه ها بالا می روند و باکتری ها حذف می شوند.

چه انتظاری دارید: جراحی شامل بخیه زدن لثه ها پس از پاکسازی است. شرایطی وجود دارد که در طی این روش استخوان نیاز به تغییر شکل دارد.

پیوند استخوان: این عمل زمانی انجام می شود که استخوانی که ریشه دندان را احاطه کرده است آسیب ببیند. این یک جراحی قابل تعویض است که در آن استخوان آسیب دیده قدیمی با استخوان جدید جایگزین می شود. این روش برای کمک به رشد مجدد دندان ها انجام می شود

آنچه باید انتظار داشت: استخوانی که باید جایگزین شود می تواند استخوان بیمار باشد. همچنین می‌تواند اهدایی باشد یا پیشرفت‌های فناوری وجود دارد که در آن استخوان‌های مصنوعی برای کمک به این امر ساخته می‌شوند.

بازسازی بافت هدایت شده: این یک روش موثر برای تحریک رشد بافت و استخوان است. مواد غشایی نازک بین بافت و استخوان قرار می گیرند تا با یکدیگر تداخل نداشته باشند. این یک روش ضروری برای جلوگیری از رشد بیش از حد استخوان یا بافت است که ممکن است عوارض زیادی ایجاد کند.

آنچه باید انتظار داشت: برای انجام درمان، دندانپزشکان باید ابتدا جراحی فلپ را برای حذف تمام باکتری‌های تشکیل شده پیشنهاد کنند.

انواع-جراحی-لثه

دلایل ابتلا به بیماری های لثه:

  • سیگار کشیدن
  • تغییرات هورمونی در بین خانم ها
  • دیابت
  • سایر بیماری ها و درمان آنها
  • استعداد ژنتیک
  • بهداشت ضعیف دهان و دندان
  • فشار
  • وراثت
  • دندان های کج
  • کمبودهای ایمنی زمینه ای – به عنوان مثال، ایدز
  • پرکننده هایی که معیوب شده اند
  • مصرف داروهایی که باعث خشکی دهان می شوند
  • سایر بیماری ها و درمان آنها

هزینه جراحی پریودنتال :

هزینه جراحی بستگی به میزان پیشرفت بیماری شما، نوع جراحی و پزشک معالج دارد.

عوارض جراحی لثه :

۱-حساسیت دندان ها به سرما و گرما پس از مدتی با رعايت بهداشت دهان و دندان از بين می رود. استفاده از خميردندان های ضد حساسيت در صورت شدت حساسيت دندان از طرف جراح تجويز خواهد شد.

۲- فاصله گرفتن لثه از طوق دندان و خالی شدن لثه بین دندان ها

۳- به دلیل حساس شدن زیاد لثه ها و دندان ها پس از عمل جراحی ممکن است در خوردن و اشامیدن اختلال ایجاد شود.

۴- ممکن است خونریزی و ورم به مدت دو تا سه روز پس از عمل جراحی لثه ادامه داشته باشد

۵- لق شدن مختصر دندانها (این امر بعد از سه هفته تا یک ماه به حالت طبیعی خود برمی گردد).

جمع بندی

برای مشاوره حضوری و اطلاع از قیمت جراحی لثه با متخصصان ما در کلینیک دندانپزشکی آلما تماس بگیرید.

شماره تماس: 02166916624

سوالات متداول

جراحی لثه یا پریودنتال چیست؟

بیماری های پریودنتال عمدتاً نتیجه عفونت و التهاب لثه ها و استخوانی است که دندان ها را احاطه کرده و از آنها حمایت می کند. لثه ها در مراحل اولیه آن که ژنژیویت نامیده می شود، متورم و قرمز شده و ممکن است خونریزی کنند. در شکل جدی‌تر آن که پریودنتیت نامیده می‌شود، لثه‌ها می‌توانند از دندان جدا شوند، استخوان از بین برود و دندان‌ها لق شوند یا حتی بیفتند. بیماری پریودنتال بیشتر در بزرگسالان دیده می شود. بیماری پریودنتال و پوسیدگی دندان دو بزرگترین تهدید برای سلامت دندان هستند.

دلایل ابتلا به بیماری های لثه چیست؟

سیگار کشیدن تغییرات هورمونی در بین خانم ها دیابت سایر بیماری ها و درمان آنها استعداد ژنتیک بهداشت ضعیف دهان و دندان فشار وراثت دندان های کج

هزینه جراحی لثه چقدر است؟

برای اطلاع از قیمت و مشاوره حضوری با متخصصان ما در کلینیک دندانپزشکی آلما تماس بگیرید. شماره تماس: 02166916624

5/5 - (2 امتیاز)

4 پاسخ

    1. سلام وقتتون بخیر
      جهت کسب اطلاعات بیشتر با متخصصان ما در کلینیک دندانپزشکی آلما تماس بگیرید. شماره تماس: 02166916624

  1. سلام وقتتون بخیر
    دندو من داخل عفونت کرده و لثه ام سیاه شده باید چه کاری امجام بدم؟

    1. سلام وقت شما هم بخیر
      باید دندان شما را دکتر معاینه و اگر نیاز باشه دندان شما را جراحی میکنند. جهت کسب اطلاعات بیشتر با متخصصان ما در کلینیک دندانپزشکی آلما تماس بگیرید. شماره تماس: 02166916624

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خدمات مشابه

جراحی دندان عقل در نسج سخت

خرابی و پوسیدگی دندان ها یکی از عوامل کشیدن دندان می باشد. بسته به نوع خرابی و پوسیدگی ایجاد شده مشخص می شود که دندان ها احتیاج به چه نوع جراحی دارند. برای مثال اگر دندان نهفته باشد جراحی نسج سخت و یا نسج نرم انجام می گیرد. نهفتگی دندان به خصوص در هنگام پیدا شدن دندان عقل و نبود فضای کافی در دهان ایجاد می شود. زمانی که از زمان رویش دندان جدید گذشته باشد اما همچنان دندان درون فک باقی بماند در نتیجه نیاز به جراحی های نسج نرم و یا سخت می باشد. دندان های عقل معمولا

مشاهده
جراحی دندان عقل در نسج نرم

جراحی دندان عقل در نسج نرم

جراحی دندان عقل در نسج نرم چیست؟ با از بین رفتن تاج دندان به هر دلیل بنا به تشخیص دندانپزشک بایستی ریشه از نسج دندان خارج گردد. برای خارج کردن ریشه دندان نیاز به جراحی می باشد.در جراحی دندان عقل در نسج نرم مقدار کمی از بافت لثه کنار زده می شود. گاهی دندان ها به علت وجود دندان عقل ، فشرده شده و به همین دلیل ، کج و در هم پوشیده می شوند که در این صورت علاوه بر آسیب در زیبایی سبب دشوار شدن در نظافت و رسیدگی دندان ها می شود و بهداشت دندان ها به

مشاهده
وستیبول دندان

وستیبولوپلاستی

وستیبولوپلاستی چیست؟ جراحی وستیبوبوپلاستی از جمله جراحی های قبل از پروتز می باشد که به منظور ایجاد جای مناسب جهت قرار گیری پروتز های دندانی در دهان انجام می گیرد. کم شدن عمق وستیبول می تواند به دلیل از دست دادن دندان های دائمی باشد که می تواند عامل اصلی انجام این جراحی و فراهم نمودن شرایط مناسب جهت قرار گیری دندان های مصنوعی و یا ایمپلنت های دندانی باشند. تکنیک های مختلفی جهت انجام این جراحی وجود دارد که بسته به شرایط بیمار توسط دندانپزشک اجرا می شود. در هنگام اجرای این جراحی می توان همزمان پیوند استخوان و

مشاهده

آلوئولوپلاستی (استئوتومی)

آلوئولوپلاستی عمل جراحی که جهت تغییر شکل دادن قسمت هایی از فک که دندان های آن از بین رفته است , آلوئولوپلاستی نام دارد. آلوئول بخشی از استخوان فک می باشد که دندان ها را در خود جای داده است.صاف کردن استخوان فک , روشی بسیار مناسب و ضروری برای قرار گیری دندان های مصنوعی در دهان می باشد. آلوئولوپلاستی (استئوتومی) فکی – دندانی:(جراحی اصلاح فک ) جراحی ای است که در آن استخوان ها برای اصلاح بد شکلی فکی – دندانی برش داده می شوند تا جا به جا، تغییر و باز تنظیم شوند. کلمه Osteotomy به معنی تقسیم

مشاهده