یکی از مناسب ترین روش های جایگزینی دندان های از دست رفته ایمپلنت دندان می باشد. ایمپلنت از پایه های کوچکی تشکیل شده که با استخوان فک جوش می خورند. این باعث می شود تا مانند دندان طبیعی عمل کنند.

به دلایلی مختلفی ممکن است فرد دندان خود را از دست بدهد. پوسیدگی و خراب شدن دندان و ضربه به دندان جزو این دلایل هستند. حال تصور کنید که دندان های جلویی شما خالی باشند، این می تواند چه تاثیری بر ظاهر شما بگذارد؟

هنگامی که دندانی به دلیل آسیب یا بیماری از دست می‌رود، فرد می‌تواند عوارضی مانند از دست دادن سریع استخوان، گفتار ناقص یا تغییر در الگوهای جویدن را تجربه کند که منجر به ناراحتی می‌شود. جایگزینی دندان از دست رفته با ایمپلنت دندان می تواند به طور قابل توجهی کیفیت زندگی و سلامت بیمار را بهبود بخشد.

ایمپلنت های دندانی با جراحی در استخوان فک شما قرار می گیرند، جایی که به عنوان ریشه دندان های از دست رفته عمل می کنند. از آنجایی که تیتانیوم موجود در ایمپلنت‌ها با استخوان فک شما ترکیب می‌شود، ایمپلنت‌ها نمی‌لغزند، صدا ایجاد نمی‌کنند یا به استخوان آسیب نمی‌رسانند. و مواد نمی توانند مانند دندان های شما که از پل های معمولی پشتیبانی می کنند پوسیدگی پیدا کنند. شما می توانید بهترین خدمات ایمپلنت دندان را به صورت اقساطی در کلینیک دندانپزشکی آلما انجام دهید.

ایمپلنت دندان چیست؟

برای جایگزین کردن ریشه دندان می توان از ایمپلنت برای ایجاد 1 پایه قوی دندان ها استفاده نمود. جراحی ایمپلنت زمانی انجام می شود که جهت کاشت ایمپلنت نیاز به پیوند استخوان باشد در این صورت دندانپزشک اقدام به جراحی می نماید.هنگامی که دندانی به دلیل آسیب یا بیماری از دست می‌رود، فرد می‌تواند عوارضی مانند از دست دادن سریع استخوان، گفتار ناقص یا تغییر در الگوهای جویدن را تجربه کند که منجر به ناراحتی می‌شود. جایگزینی دندان از دست رفته با ایمپلنت دندان می تواند به طور قابل توجهی کیفیت زندگی و سلامت بیمار را بهبود بخشد.

سیستم های ایمپلنت دندانی شامل بدنه ایمپلنت دندان و اباتمنت ایمپلنت دندانی است و ممکن است شامل یک پیچ ثابت کننده اباتمنت نیز باشد. بدنه ایمپلنت دندان با جراحی در استخوان فک به جای ریشه دندان قرار می گیرد. اباتمنت ایمپلنت دندان معمولاً توسط پیچ فیکساتور اباتمنت به بدنه ایمپلنت متصل می شود و از طریق لثه به داخل دهان امتداد می یابد تا از دندان مصنوعی متصل شده حمایت کند.

ایمپلنت-دندان-چیست؟

جنس پایه ایمپلنت

جنس پایه ایمپلنت طوری است که بتواند سازگاری خوبی با فک داشته باشد. پایه های ایمپلنت از جنس تیتانیوم هستند.

جنس-پایه-ایمپلنت

هزینه جراحی ایمپلنت

 جراحی ایمپلنت یک جراحی ایمپلنت جایگزین کننده ی دندان از دست رفته می باشد. جراحی ایمپلنت معمولا اولین مرحله از درمان ایمپلنت است که در آن بیمار جراحی می شود تا ایمپلنت در استخوان فک قرار بگیرد. ایمپلنت های دندانی پایه هایی از جنس تیتانیوم هستند که با استخوان فک باند میشوند. فیکسچر ایمپلنت اولین قسمت از ایمپلنت میباشند که در استخوان فک کاشته میشوند و روکش دندان در زمان مناسب به آن اضافه میشود و میتواند مانند یک دندان طبیعی زیبایی و عملکرد داشته باشد .

ایمپلنت های دندانی با جراحی در استخوان فک شما قرار می گیرند، جایی که به عنوان ریشه دندان های از دست رفته عمل می کنند. از آنجایی که تیتانیوم موجود در ایمپلنت‌ها با استخوان فک شما ترکیب می‌شود، ایمپلنت‌ها نمی‌لغزند، صدا ایجاد نمی‌کنند یا به استخوان آسیب نمی‌رسانند. و مواد نمی توانند مانند دندان های شما که از پل های معمولی پشتیبانی می کنند پوسیدگی پیدا کنند.

هزینه-جراحی-ایمپلنت

راهنمای جامع هزینه‌ ایمپلنت

یکی از مزایای بزرگ ایمپلنت دندان، تنوع در روش‌های آن است. این تنوع به دندانپزشکان امکان می‌دهد تا برای بیماران مختلف، بهترین روش را انتخاب کنند. هزینه جراحی ایمپلنت دندان برای هر شخص متفاوت است برای اطلاع از قیمت و مشاوره حضوری با متخصصان ما در کلینیک دندانپزشکی آلما تماس بگیرید. نوع ایمپلنت انتخابی شما، به طور مستقیم بر هزینه درمان تاثیر می‌گذارد. در ادامه به بررسی هزینه انواع ایمپلنت می‌پردازیم.

قیمت ایمپلنت فوری

معمولاً ایمپلنت‌های معمولی به 2 تا 6 ماه زمان برای جوش خوردن به استخوان نیاز دارند. اما در شرایط مناسب، کاشت به صورت فوری هم امکان‌پذیر است. برای اطلاع از هزینه ایمپلنت فوری به ازای هر واحد با کارشناسان آلما در ارتباط باشید.

هزینه ایمپلنت دندان جلو

هزینه ایمپلنت دندان جلو با دیگر نواحی دهان تفاوتی ندارد. اما به دلیل تاثیر این دندان‌ها بر زیبایی، پیشنهاد می‌شود از ایمپلنت فوری یا روکش‌های زیرکونیا (با زیبایی بیشتر) استفاده شود.

قیمت ایمپلنت دندان با بیهوشی

بیهوشی در ایمپلنت دندان برای بیمارانی که ترس شدیدی از این درمان دارند، استفاده می‌شود. انواع مختلفی از بیهوشی در ایمپلنت دندان وجود دارد که هزینه هر کدام به هزینه کلی درمان اضافه می‌شود.

قیمت ایمپلنت دیجیتال

در این روش، از تجهیزات و ابزارهای پیشرفته‌ای استفاده می‌شود که دقت و ظرافت بی‌نظیری را در فرآیند کاشت ایمپلنت ارائه می‌دهند. این امر، منجر به افزایش چشمگیر درصد موفقیت ایمپلنت و کاهش قابل توجه عوارض آن می‌شود. به دلیل پیچیدگی‌های تکنولوژی دیجیتال، دندانپزشکان متخصص در این روش، باید از دانش و مهارت بالاتری برخوردار باشند.

با توجه به مزایای متعدد ایمپلنت دیجیتال، از جمله دقت و ظرافت بالا، عوارض کمتر، طول عمر بیشتر و زیبایی طبیعی، هزینه این روش درمانی کمی بیشتر از ایمپلنت‌های سنتی است. اگر به دنبال جایگزینی ایده‌آل برای دندان‌های از دست رفته خود هستید و خواهان لبخندی زیبا و ماندگار هستید، ایمپلنت دیجیتال می‌تواند انتخابی عالی برای شما باشد.

قیمت ایمپلنت زیرکونیا

پایه ایمپلنت‌ها از جنس تیتانیوم (با زیست‌سازگاری و مقاومت بالا) ساخته می‌شوند. اما در موارد خاص مانند حساسیت به فلز، می‌توان از ایمپلنت‌های زیرکونیا (ساخته شده از سرامیک) استفاده کرد. به دلیل عدم وجود گسترده این نوع ایمپلنت در بازار، قیمت دقیقی برای آن نمی‌توان مشخص کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر با کلینیک آلما تماس بگیرید.

هزینه ایمپلنت زیگوماتیک

در برخی موارد، تحلیل استخوان شدید در فک بالا، نیاز به درمان‌های جانبی قبل از ایمپلنت دارد. ایمپلنت زیگوماتیک برای بیمارانی که بی دندانی گسترده و تحلیل استخوان شدید در فک بالا دارند، مناسب است. عدم نیاز به پیوند استخوان و در نتیجه، عدم پرداخت هزینه پیوند از مزای این ایمپلنت است. قیمت ایمپلنت زیگوماتیک تفاوت چندانی با ایمپلنت‌های معمولی ندارد و در برخی موارد ممکن است کمی گران‌تر باشد.

هزینه ایمپلنت all on 4

این روش برای افرادی که تمام دندان‌های خود را در یک یا هر دو فک از دست داده‌اند، مناسب است. در این روش، 4 پایه ایمپلنت در هر فک قرار داده می‌شود و سپس یک دست دندان کامل بر روی آن سوار می‌شود. قیمت ایمپلنت all on 4 به برند ایمپلنت و موارد دیگر بستگی دارد و قیمت دقیقی برای آن نمی‌توان بیان کرد.

قیمت ایمپلنت دندان با لیزر

استفاده از لیزر در ایمپلنت دندان، درصد موفقیت درمان را افزایش و عوارض آن را کاهش می‌دهد. به دلیل نیاز به مهارت بیشتر دندانپزشک و تجهیزات جدید، کمی بالاتر از دیگر ایمپلنت‌ها است.

نکته: هزینه‌های ذکر شده در این متن تقریبی هستند و برای اطلاع دقیق از هزینه‌ها باید به دندانپزشک مراجعه کنید.

قیمت مشاوره ایمپلنت دندان

لبخندی دوباره با ایمپلنت دندان در کلینیک آلما

اولین قدم در مسیر ایمپلنت دندان، مشاوره با یک متخصص باتجربه است. در کلینیک دندانپزشکی آلما، ما مفتخریم که این مشاوره را به صورت تخصصی و اختصاصی به شما عزیزان ارائه دهیم. در این جلسه، پزشک معالج شما را به طور کامل معاینه کرده و طرح درمان دقیق را با توجه به شرایط شما ارائه می‌دهد. عکس‌هایی که گویای همه چیز هستند. برای انجام معاینه دقیق، پزشک معالج شما به عکس‌های مخصوصی نیاز دارد. این عکس‌ها به پزشک کمک می‌کنند تا وضعیت استخوان فک شما را به طور کامل بررسی کرده و بهترین روش درمانی را برای شما انتخاب کند. هزینه تهیه این عکس‌ها به عهده بیمار است، اما تأثیر بسیار کمی در قیمت نهایی ایمپلنت دندان خواهد داشت. ما در کلینیک آلما با بهره‌گیری از متخصصان باتجربه و تجهیزات مدرن، ایمپلنت دندان را با بالاترین کیفیت و مناسب‌ترین قیمت به شما عزیزان ارائه می‌دهیم. برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان، با ما تماس بگیرید.

قیمت-مشاوره-ایمپلنت-دندان

به طور کلی، ایمپلنت دندان ممکن است برای شما مناسب باشد اگر:

  • یک یا چند دندان از دست رفته داشته باشید
  • استخوان فکی داشته باشید که به رشد کامل رسیده باشد
  • استخوان کافی برای محکم کردن ایمپلنت ها داشته باشید یا قادر به پیوند استخوان باشید
  • بافت های دهان سالمی داشته باشید
  • شرایط سلامتی ندارید که بر بهبود استخوان تأثیر بگذارد
  • نمی توانند یا تمایلی به استفاده از دندان مصنوعی ندارند
  • می خواهید گفتار خود را بهبود بخشید

مراقبت های پس از جراحی ایمپلنت

بعد از جراحی ایمپلنت به طور معمول خصوصا در مواردی که برای شما پیوند استخوان یا جراحی سینوس لیفت انجام شده باشد داشتن تورم خفیف در محل جراحی کاملا طبیعی است، و جایی برای نگرانی وجود ندارد و پس از چند روز با مصرف داروهای تجویز شده تورم برطرف میشود. 

در ساعات اولیه پس از جراحی ایمپلنت  سرد نگه داشتن موضع تا ٢۴ ساعت میتواند به کاهش تورم و عوارض جراحی کمک شایانی بکند، پس از کمپرس سرد استفاده کنید

در ۴٨ ساعت پس از جراحی ایمپلنت تا می توانید استراحت کنید و از انجام فعالیت بدنی شدید که باعث بالا رفتن فشار خون میشود پرهیز کنید .

 

جراحی ایمپلنت دندان بسته به شرایط استخوان و لثه در ناحیۀ بی‌دندانی بیمار به‌صورت یک‌مرحله‌ای یا دو مرحله انجام داده می شود. با تزریق بی‌حسی جراحی آغاز می‌شود. در ابتدا جراح برشی کوچک در لثه ایجاد می کند و حفره‌ای در استخوان با استفاده از یک فرز ویژه برای شکل‌دادن به محل ایمپلنت باز می کند.

در جراحی یک‌مرحله‌ای، ایمپلنت در داخل استخوان گذاشته می‌شود و پس از آن پیچی به نام healing روی ایمپلنت قرار می‌گیرد که خارج از استخوان و قابل مشاهده است. این پیچ پس از یک دورۀ ۲ماهه که ایمپلنت به استخوان پیوند خورد از روی ایمپلنت باز می‌شود و با قطعه‌ای دائمی به نام «abutment» جایگزین می‌شود و نقش ارتباطی بین ایمپلنت شما و روکشی که بعداً روی آن قرار می‌گیرد، ایفا می‌کند.

در جراحی‌ دومرحله‌ ای، حدود ۲ ماه بعد از جراحی جراح از طریق برشی کوچک روی لثه پیج healing را می‌بندد و دوباره حدود ۲ هفته تا یک ماه صبر می‌کند تا لثه‌ها کاملاً شکل بگیرند و بعد از آن بیمار  برای قالب‌گیری و ساخت روکش به متخصص پروتز مراجعه می کند.

آماده‌سازی دندان‌ها برای ایمپلنت

حدود ۲تا۳ ماه پس از جراحی هنگامی که لثه‌ها کاملا شکل گرفت و بهبود یافت، ایمپلنت آمادۀ قالب‌گیری و ساخت تاج است. در این مرحله جراح، شما را به دندا‌نپزشک یا متخصص پروتز معرفی می‌کند. بعد از قالب‌گیری قالب شما مرتباً به لابراتوار ارسال می‌شود تا اصلاحات و فرم‌دهی‌های خاص روی آن انجام شود و در این بین شما نیز چندین بار به کلینیک مراجعه می‌کنید تا روکش داخل دهانتان بررسی و امتحان شود.

نصب تاج و پل روی ایمپلنت

زمانی که تاج و پروتز دندان آماده شد، دندانپزشک بررسی‌ها و ارزیابی‌های خود را از قبیل فرم قرارگیری آن روی لثه، فرم و ظاهر روکش،  فضای قرارگیری آن با دندان‌های کناری و… انجام می‌دهد و سطح قرارگیری دندان‌های بالا و پایین را برای رابطۀ دو فک و ارتباط سطح جونده تست می‌کند تا مطمئن شود هنگام غذاخوردن به‌راحتی کار می‌کنند. در نهایت روکش دندان را با چسب موقت به ایمپلنت شما می‌چسباند به این دلیل که جراح شما بتواند هر زمان متوجه علامت و التهابی در اطراف ایمپلنت شد، روکش را به‌راحتی خارج کند و اقدامات لازم برای رفع مشکل به‌وجود‌آمده را انجام دهد.

عوارض ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندانی می توانند به طور قابل توجهی کیفیت زندگی و سلامت فردی که به آن نیاز دارند را بهبود بخشند. با این حال، گاهی اوقات ممکن است عوارضی رخ دهد. عوارض ممکن است به زودی پس از کاشت ایمپلنت دندان یا خیلی دیرتر رخ دهد. برخی از عوارض منجر به شکست ایمپلنت می شود (معمولاً به عنوان شلی یا از دست دادن ایمپلنت تعریف می شود). شکست ایمپلنت می تواند منجر به نیاز به روش جراحی دیگری برای تعمیر یا جایگزینی سیستم ایمپلنت شود.

عوارض-ایمپلنت-دندان

مزایا ایمپلنت دندان

  • توانایی جویدن را بازیابی می کند
  • ظاهر زیبا را بازیابی می کند
  • به جلوگیری از کوچک شدن استخوان فک به دلیل از دست دادن استخوان کمک می کند
  • سلامت استخوان و لثه های اطراف را حفظ می کند
  • به ثابت نگه داشتن دندان های مجاور (نزدیک) کمک می کند
  • کیفیت زندگی را بهبود می بخشد

معایب و ریسک انجام ایمپلنت

  • آسیب به دندان های طبیعی اطراف در هنگام کاشت ایمپلنت
  • آسیب به بافت های اطراف در حین جراحی، مانند سوراخ شدن سینوس
  • آسیب حین جراحی (به عنوان مثال، شکستگی استخوان فک اطراف)
  • عملکرد ناکافی، مانند احساس اینکه دندان ها به طور معمول روی هم قرار نمی گیرد
  • احساس لق شدن یا پیچ خوردگی دندان در محل ناشی از شل شدن پیچ اباتمنت
  • شکست بدن ایمپلنت (شلی بدن ایمپلنت)
  • به دلیل عفونت سیستمیک، که ممکن است در بیماران مبتلا به دیابت کنترل نشده بیشتر باشد
  • به دلیل عفونت موضعی در استخوان و لثه که فک از ایمپلنت حمایت نمی کند
  • به دلیل تاخیر در بهبودی، که ممکن است در بیماران سیگاری بیشتر باشد
  • مشکل در تمیز کردن لثه های اطراف ایمپلنت و در نتیجه عدم رعایت بهداشت دهان و دندان
  • بیماری پریودنتال درمان نشده
  • بی حسی پس از جراحی به دلیل برخورد یا آسیب عصبی

گفتن این نکته ضروری است که باید همیشه به ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی و تکنسین های تصویربرداری اطلاع دهید که ایمپلنت دندانی دارید قبل از هر گونه روش تصویربرداری تشدید مغناطیسی (MRI) یا اشعه ایکس. ایمپلنت‌های دندانی می‌توانند این تصاویر را مخدوش کنند یا در آن اختلال ایجاد کنند. FDA از هیچ گونه عارضه نامطلوب گزارش شده برای روش های MRI یا اشعه ایکس با ایمپلنت دندان آگاه نیست.

مراحل انجام ایمپلنت دندان

از آنجایی که ایمپلنت های دندانی به یک یا چند عمل جراحی نیاز دارند، برای آماده شدن برای این فرآیند باید یک ارزیابی کامل داشته باشید، از جمله:

معاینه جامع دندانپزشکی

ممکن است عکس های اشعه ایکس و سه بعدی دندان گرفته شود و مدل هایی از دندان و فک شما ساخته شده باشد.

مرور تاریخچه پزشکی بیمار

در مورد هر گونه بیماری و هر دارویی که مصرف می کنید، از جمله داروهای تجویزی و بدون نسخه و مکمل ها، به پزشک خود اطلاع دهید. اگر بیماری قلبی خاصی دارید یا ایمپلنت های ارتوپدی دارید، پزشک ممکن است قبل از جراحی آنتی بیوتیک تجویز کند تا از عفونت جلوگیری کند.

طرح درمان متناسب با شرایط شما

این طرح عواملی مانند تعداد دندان هایی که نیاز به تعویض دارید و وضعیت استخوان فک و دندان های باقی مانده را در نظر می گیرد.

مراحل-انجام-ایمپلنت-دندان

چه زمانی ممکن است به ایمپلنت دندان نیاز باشد؟

اگر یک یا چند دندان از دست رفته دارید، ایمپلنت دندان ممکن است گزینه مناسبی باشد اگر:

  • استخوان فک کاملاً رشد کرده و سالم داشته باشید
  • بیماری لثه ندارند
  • شرایطی ندارید که بر بهبود استخوان تأثیر بگذارد
  • یک یا چند دندان از دست رفته داشته باشید
  • استخوان فکی داشته باشید که به رشد کامل رسیده باشد
  • استخوان کافی برای محکم کردن ایمپلنت ها داشته باشید یا قادر به پیوند استخوان باشید
  • بافت های دهان سالم داشته باشید
  • شرایط سلامتی ندارید که بر بهبود استخوان تأثیر بگذارد
  • نمی توانند یا تمایلی به استفاده از دندان مصنوعی ندارند
  • می خواهید گفتار خود را بهبود بخشید

دندانپزشک با شما صحبت خواهد کرد که آیا روش کاشت دندان برای شما مناسب است یا خیر.

در طول عمل ایمپلنت دندان چه اتفاقی می افتد؟

ایمپلنت دندان معمولاً طی چند ماه و با یک سری عمل‌ها و آزمایش‌های جزئی انجام می‌شود.

  • ابتدا اسکن و عکس برداری با اشعه ایکس انجام می شود تا به دندانپزشک تصویر بسیار واضحی از محل قرار دادن ایمپلنت داده شود.
  • ایمپلنت دندان در یک عمل جزئی در استخوان فک قرار می گیرد. معمولاً به شما داروی بیهوشی می دهند تا در طول جراحی احساس درد نکنید.
  • در عرض چند ماه، استخوان اطراف ایمپلنت دندان رشد می کند.
  • هنگامی که ایمپلنت پایدار است، دندانپزشک پایه ای برای دندان یا دندان های جدید ایجاد می کند.
  • مدتی بعد، دندانپزشک قالبی از دهان را برای ساختن دندان یا دندان مصنوعی می گیرد.
  • در نهایت، دندان یا دندان مصنوعی به فونداسیون پیچ یا سیمان می شود.

ایمپلنت چند جلسه طول می کشد

لینپلنت دندان با یک جلسه تمام نمی شود و پرسه طولانی دارد. احتمالا فک و دندان شما نیاز به چند جراحی داشته باشد پس ایمپلنت دندان از سه جلسه بیشتر می شود. باتوجه به شرایط شما تعداد این جلسات متغییر می باشد.

فرآیند برنامه ریزی برای ایمپلنت های دندانی ممکن است شامل متخصصان مختلفی باشد، از جمله پزشک متخصص در شرایط دهان، فک و صورت (جراح دهان و فک و صورت)، دندانپزشک متخصص در درمان ساختارهایی که از دندان ها حمایت می کنند، مانند لثه و استخوان. (پریودنتیست)، دندانپزشکی که دندان‌های مصنوعی را طراحی و برازش می‌کند (متخصص پروتز)، یا گاهی متخصص گوش، حلق و بینی (ENT).

ایمپلنت-چند-جلسه-طول-می-کشد

چه چیزی باعث میشود که ایمپلنت احساس راحتی داشته باشد؟

پزشکان از یک فیکیچر کاشت تیتانیومی استفاده میکنند که با گذشت زمان به طور منظم به دندانپزشک خود مراجعه کنید. برای اطمینان از سلامت و عملکرد مناسب ایمپلنت های خود، معاینات دندانپزشکی را برنامه ریزی کنید و توصیه های مربوط به تمیز کردن حرفه ای را دنبال کنید.

از عادت های مضر خودداری کنید. اقلام سفت مانند یخ و آب نبات های سفت را نجوید که می توانند تاج یا دندان های طبیعی شما را بشکنند. از تنباکو و محصولات کافئین دار لکه دار دندان خودداری کنید.

همچنین هیچ مشکلی در غذا خوردن با دندان ایمپلنت شده وجود ندارد و نیازی به ترمیم مجدد آنها نیست.

آیا همیشه میتوان از آن برای دندان های از دست رفته استفاده کرد؟

این سوال بستگی به وضعیت استخوان فک شما دارد؛ دندانپزشک شما تعدادی آزمایش را انجام میدهد تا میزان استخوانی که هنوز وجود دارد را مشخص کند. اگر به اندازه کافی وجود نداشته باشد، یا اگر به اندازه کافی سالم نباشد، ممکن است امکان کاشت بدون پیوند استخوان در ابتدا وجود نداشته باشد.

آیا ایمپلنت درد دارد؟

قرار دادن ایمپلنت اغلب ساده تر از بیرون آورن دندان از دست رفته است و معمولا با استفاده از یک بی حس کننده موضعی ساده انجام میشود. در آن زمان هیچ دردی احساس نخواهید کرد اما ممکن است در طول هفته بعد از جراحی کمی احساس ناراحتی کنید.

مراقبت های بعد از آن چگونه است؟

تیم دندانپزشکی شما دستورالعمل هایی را در مورد نحوه مراقبت از ایمپلنت به شما میدهد.

آنها ممکن است پس از جراحی به شما مسکن بدهند تا در صورت نیاز در چند روز آینده آنها را مصرف کنید.

بعد از کاشت چه اتفاقی می افتد؟

پس از کاشت ایمپلنت‌ها، استخوان فک شما باید روی آنها رشد کند و به آنها جوش بخورد. این روند معمولا چند ماهی طول میکشد. گاهی اوقات زمانی که ایمپلنت ها بر روی لثه قرار میگیرند ممکن است به اندازه کافی پایدار باشند تا دندان های مصنوعی زودتر از این زمان کاشته شوند.

اگر در حال تعویض یک، دو یا سه دندان هستید ممکن است در این مدت یک دندان مصنوعی موقتی داشته باشید.

بعد-از-کاشت-چه-اتفاقی-می-افتد؟

آیا مسواک زدن دندان های ایمپلنت شده سخت است؟

خیر. اما اگر قرار است ایمپلنت طولانی مدت و موفقی داشته باشید، مراقبت های بعد از آن نیز مهم است. تیم دندانپزشکی شما باید توصیه های دقیقی در مورد نحوه مراقبت از ایمپلنت به شما بدهد.

تمیز کردن اطراف دندان های متصل به ایمپلنت ها سخت تر از تمیز کردن دندان های طبیعی نیست. با این حال ممکن است مناطقی وجود داشته باشند که دسترسی به آنها دشوار باشد.

اگر زمانی که دندان های طبیعی خودم را داشتم و بیماری لثه داشتم، آیا با ایمپلنت به آن مبتلا میشوم؟

بله. اگر به اندازه کافی به آنها اهمیت نمیدهید. اگر آنها را تمیز نگه دارید و به طور مرتب به توسط تیم دندانپزشکی خود معاینه کنید، مشکلی نخواهید داشت. سیگار نیز بر سلامت ایمپلنت ها تاثیر میگذارد. بنابراین، اگر سیگار میکشید، ممکن است لازم باشد با دقت بیشتری از ایمپلنت های خود مراقبت کنید.

برخی از دندانپزشکان از پذیرش مراجعانی که سیگاری هستند و قصد ایمپلنت دندان‌شان را دارند خودداری میکنند.

به طور منظم به دندانپزشک خود مراجعه کنید. برای اطمینان از سلامت و عملکرد مناسب ایمپلنت های خود، معاینات دندانپزشکی را برنامه ریزی کنید و توصیه های مربوط به تمیز کردن حرفه ای را دنبال کنید.

از عادت های مضر خودداری کنید. اقلام سفت مانند یخ و آب نبات های سفت را نجوید که می توانند تاج یا دندان های طبیعی شما را بشکنند. از تنباکو و محصولات کافئین دار لکه دار دندان خودداری کنید.

یکی از پر طرفدارترین ایمپلنت ها، انجام ایمپلنت دندان جلو می باشد، زیرا داشتن دندان های جلوی سالم و زیبا می تواند در زیبایی افراد تاثیر به سزایی داشته باشد، برای اطلاع دقیق از هزینه ایمپلنت یا هزینه کاشت دندان می بایست به صورت حضوری به پزشک متخصص مراجعه کنید.

هزینه ایمپلنت دندان با بیمه

ایمپلنت دندان جزو خدمات زیبایی دندان محسوب می شود و ممکن است تعدادی از بیمه ها هزینه آن را پوشش ندهند. اما به علت مهم بودن ایمپلنت بسیاری از شرکت های بیمه باتوجه به تعهداتی که با آن ها دارید بخشی از هزینه های آن را پرداخت می کنند.

خوشبختانه کلینیک دندانپزشکی آلما طرف قرارداد با بسیاری از شرکت های بیمه می باشد و شما بیمه شدگان عزیز می توانید از تمامی تخفیفات بیمه خود در این کلینیک استفاده کنید.

برای اطلاع بیشتر از خدمات دندانپزشکی بیمه خود روی نام بیمه مدنظر کلیک کنید.

هزینه-ایمپلنت-دندان-با-بیمه

نکاتی مهم:

  • برای کسب اطلاعات دقیق‌تر در خصوص قیمت ایمپلنت دیجیتال، لازم است با یک متخصص دندانپزشک مشورت کنید.
  • انتخاب یک متخصص باتجربه و ماهر در این زمینه، نقشی اساسی در موفقیت درمان شما ایفا خواهد کرد.

با ایمپلنت دیجیتال، لبخندی زیبا و اعتماد به نفسی بی‌نظیر را به خود هدیه دهید.

برای اطلاع از شرایط جراحی ایمپلنت و مشاوره حضوری با متخصصان ما در کلینیک دندانپزشکی آلما تماس بگیرید.

شماره تماس: 02166916624

سوالات متداول

جراحی ایمپلنت دندان برای چه کسانی مناسب است؟

یک یا چند دندان از دست رفته داشته باشید استخوان فکی داشته باشید که به رشد کامل رسیده باشد استخوان کافی برای محکم کردن ایمپلنت ها داشته باشید یا قادر به پیوند استخوان باشید

بعد از جراحی ایمپلنت چه کارهایی باید انجام دهیم؟

بعد از جراحی ایمپلنت به طور معمول خصوصا در مواردی که برای شما پیوند استخوان یا جراحی سینوس لیفت انجام شده باشد داشتن تورم خفیف در محل جراحی کاملا طبیعی است، و جایی برای نگرانی وجود ندارد و پس از چند روز با مصرف داروهای تجویز شده تورم برطرف میشود.

هزینه جراحی ایمپلنت دندان چقدر است؟

هزینه جراحی ایمپلنت دندان برای هر شخص متفاوت است برای اطلاع از قیمت و مشاوره حضوری با متخصصان ما در کلینیک دندانپزشکی آلما تماس بگیرید.

4.9/5 - (7 امتیاز)

16 پاسخ

    1. سلام وقتتون بخیر
      برای اطلاع از قیمت ایمپلنت دندان با متخصصان ما در کلینیک دندانپزشکی آلما تماس بگیرد. شماره تماس: 02166916624

  1. سلام وقتتون بخیر
    آیا ایمپلنت کردن شرایط خاصی داره؟

    1. سلام وقتتون بخیر
      یک یا چند دندان از دست رفته داشته باشید
      استخوان فکی داشته باشید که به رشد کامل رسیده باشد
      استخوان کافی برای محکم کردن ایمپلنت ها داشته باشید یا قادر به پیوند استخوان باشید
      بافت های دهان سالمی داشته باشید
      شرایط سلامتی ندارید که بر بهبود استخوان تأثیر بگذارد
      اگر این شرایط را دارید باید ایمپلنت دندان را انجام دهید. جهت کسب اطلاعات بیشتر با متخصصان ما در کلینیک دندانپزشکی آلما تماس بگیرید. شماره تماس: 02166916624

  2. سلام وقتتون بخیر
    بعد از ایمپلنت چه کارهایی باید انجام بدیم؟

    1. سلام وقت شما هم بخیر
      بعد از جراحی ایمپلنت به طور معمول خصوصا در مواردی که برای شما پیوند استخوان یا جراحی سینوس لیفت انجام شده باشد داشتن تورم خفیف در محل جراحی کاملا طبیعی است، و جایی برای نگرانی وجود ندارد و پس از چند روز با مصرف داروهای تجویز شده تورم برطرف میشود.
      در ساعات اولیه پس از جراحی ایمپلنت سرد نگه داشتن موضع تا ٢۴ ساعت میتواند به کاهش تورم و عوارض جراحی کمک شایانی بکند، پس از کمپرس سرد استفاده کنید
      در ۴٨ ساعت پس از جراحی ایمپلنت تا می توانید استراحت کنید و از انجام فعالیت بدنی شدید که باعث بالا رفتن فشار خون میشود پرهیز کنید .
      جهت کسب اطلاعات بیشتر با متخصصان ما در کلینیک دندانپزشکی آلما تماس بگیرید. شماره تماس: 02166916624

  3. وقت بخیر
    33 ساله هستم موقع بارداریهام 10 تا بیشتر دندونمو از دست دادم و مجبور شدم بکشم الان از فک پایین و بالا جلو و عقب هیچ دندونی ندارم و همیشه موقع غذا خوردن مشکل دارم میشه دندونای جلوییم هم فک بالا با فاصله هستن ، دفترچمم نیروهای مسلح هست میخواستم راهکار نشونم بدین برا بدست اوردن زیبایی دندونام

    1. سلام بر شما امیدوارم که بتونیم مشکل شما را هرچه زود تر برطرف کنیم، شما میتونید با کارشناسان ما در ارتباط باشید تا به صورت کامل راهنمایی بشید.

  4. سلام ممنونم بابت کادر درمان خوبتون. من چند وقتی میشه که پیش شما ایمپلنت کردم و راضیم.

    1. سلام. ممنون از نظر شما، هدف ما ارائه خدمات عالی برای شماست.

    1. سلام. شما میتونید برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید. 02166916624

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خدمات مشابه

جراحی دندان عقل در نسج سخت

خرابی و پوسیدگی دندان ها یکی از عوامل کشیدن دندان می باشد. بسته به نوع خرابی و پوسیدگی ایجاد شده مشخص می شود که دندان ها احتیاج به چه نوع جراحی دارند. برای مثال اگر دندان نهفته باشد جراحی نسج سخت و یا نسج نرم انجام می گیرد. نهفتگی دندان به خصوص در هنگام پیدا شدن دندان عقل و نبود فضای کافی در دهان ایجاد می شود. زمانی که از زمان رویش دندان جدید گذشته باشد اما همچنان دندان درون فک باقی بماند در نتیجه نیاز به جراحی های نسج نرم و یا سخت می باشد. دندان های عقل معمولا

مشاهده
جراحی دندان عقل در نسج نرم

جراحی دندان عقل در نسج نرم

جراحی دندان عقل در نسج نرم چیست؟ با از بین رفتن تاج دندان به هر دلیل بنا به تشخیص دندانپزشک بایستی ریشه از نسج دندان خارج گردد. برای خارج کردن ریشه دندان نیاز به جراحی می باشد.در جراحی دندان عقل در نسج نرم مقدار کمی از بافت لثه کنار زده می شود. گاهی دندان ها به علت وجود دندان عقل ، فشرده شده و به همین دلیل ، کج و در هم پوشیده می شوند که در این صورت علاوه بر آسیب در زیبایی سبب دشوار شدن در نظافت و رسیدگی دندان ها می شود و بهداشت دندان ها به

مشاهده
وستیبول دندان

وستیبولوپلاستی

وستیبولوپلاستی چیست؟ جراحی وستیبوبوپلاستی از جمله جراحی های قبل از پروتز می باشد که به منظور ایجاد جای مناسب جهت قرار گیری پروتز های دندانی در دهان انجام می گیرد. کم شدن عمق وستیبول می تواند به دلیل از دست دادن دندان های دائمی باشد که می تواند عامل اصلی انجام این جراحی و فراهم نمودن شرایط مناسب جهت قرار گیری دندان های مصنوعی و یا ایمپلنت های دندانی باشند. تکنیک های مختلفی جهت انجام این جراحی وجود دارد که بسته به شرایط بیمار توسط دندانپزشک اجرا می شود. در هنگام اجرای این جراحی می توان همزمان پیوند استخوان و

مشاهده

آلوئولوپلاستی (استئوتومی)

آلوئولوپلاستی عمل جراحی که جهت تغییر شکل دادن قسمت هایی از فک که دندان های آن از بین رفته است , آلوئولوپلاستی نام دارد. آلوئول بخشی از استخوان فک می باشد که دندان ها را در خود جای داده است.صاف کردن استخوان فک , روشی بسیار مناسب و ضروری برای قرار گیری دندان های مصنوعی در دهان می باشد. آلوئولوپلاستی (استئوتومی) فکی – دندانی:(جراحی اصلاح فک ) جراحی ای است که در آن استخوان ها برای اصلاح بد شکلی فکی – دندانی برش داده می شوند تا جا به جا، تغییر و باز تنظیم شوند. کلمه Osteotomy به معنی تقسیم

مشاهده